9/8/12

Εισαγωγή (греческий)

Σημείωμα της (μελλοντικής) πρώτης έκδοσης:

Ελλάδα, 8/9/2112

Αυτό το βιβλίο περιέχει αποσπάσματα μιας ιστορίας τόσο αρχαίας που χάνεται στα βάθη της ιστορίας. 
Είναι μια ιστορία που μοιάζει ψεύτικη, αλλά είναι ακριβώς η αποτύπωση της αλήθειας. 
Μια ιστορία γεμάτη έρωτα,  προδοσία, πόλεμο, και χαμόγελα. 
Μια ιστορία αν και παρελθοντική, εμπεριέχει χρήσιμα διδάγματα για το σήμερα.  


Τα αποσπάσματα που περιέχονται είναι ανέκδοτες περιγραφές πραγματικής περιόδου της επαναστατημένης Ρωσίας, όπως τις έζησαν οι επαναστάτες Γιώργος Τρικαλένιν, και ο Χρήστος Κατόπιεφ, πριν βρουν βάναυσο θάνατο. Έπεσαν στα χέρια μας στην τύχη όταν τα βρήκαμε σε κάποιο παλαιοπωλείο που πουλούσε μεταχειρισμένα βιβλία και τα αγοράσαμε πολύ φθηνά (3.000.000.000 δραχμές)


Τα κείμενα αυτά αποτυπώθηκαν στο χαρτί κατά την περίδο της πτώσης του υπαρκτού σοσιαλισμού, και θεωρήσαμε σημαδιακό να τα εκδόσουμε κατά την  περίοδο της πτώσης του υπαρκτού καπιταλισμού. 

Για να μην σας καθυστερούμε άλλο λοιπόν, σας αφήνουμε να χαρείτε το "Στέλιν, ο χαμογελαστός δικτάτορας" (ή αλλιώς μια τρικαλενινιστική κριτική του Στελινισμού).



Εισαγωγικό σημείωμα πρωτότυπης έκδοσης: 
"Эй. Что вы делаете, я хороший!. Я иностранец, и я не очень хорошо. Лев и я в порядке с высказыванием сказать и так далее, и так, что вы делаете, и я кого-то я не любили на маму трахает твою маму, а не symazefetai.
Так.
Так что да.
И хорошо сейчас.
навсегда
Пролетарии всех стран, соединяйтесь.

Россия, 1990"






Υ.Γ1: Όπως θα έχετε ίσως ήδη καταλάβει, μιας και δεν κρατάτε στα χέρια σας βιβλίο, δεν βρήκαμε ποτέ χρήματα να εκδόσουμε τη δουλειά των Τρικαλένιν - Κατόπιεφ και συνεπώς είπαμε να τη δημοσιεύσουμε ηλεκτρονικά.

Υ.Γ2: Ναι, είμαστε gay ζευγάρι.

--------------------------------------------------
user with hip nickname - Nate River

No comments:

Post a Comment